Aktualności

Nasze najnowsze wydarzenia

Goût de France / Good France

Już po raz trzeci wydarzenie „Goût de France / Good France” zgromadzi nas w pierwszym dniu wiosny, a więc 21 marca 2017 roku, wokół szefów kuchni na pięciu kontynentach: razem obchodzić będziemy święto francuskiej gastronomii. W każdej restauracji, która weźmie udział w tym projekcie, specjalnie przygotowana kolacja będzie hołdem dla wyśmienitej francuskiej sztuki kulinarnej, dla jej odkrywczego charakteru i dla wartości, których jest przekazicielem: chodzi o idee dzielenia się, wspólnie przeżywanej przyjemności, uznania dla dobrej żywności.
W Polsce w pierwszej edycji wydarzenia w 2015 roku wzięło udział 37 restauracji, w 2016 było ich już 93. W 2017 roku będzie ich co najmniej setka. W tajemnicy możemy wam zdradzić że właśnie w tym roku znajdziemy się w tej setce. Jeśli uważnie będziecie śledzić nasz profil na Facebooka to będzie możliwość wygrania u nas właśnie w ten wyjątkowy dzień kolacji dla Pary o wartości 360 zł.

Walentynki 2017

Szanowni Goście, rezerwacje oraz informacje pod nr. tel 665 051 300, e-mail: kontakt@palac-mojęcice.pl

Warsztaty kulinarne

Maciej Barton nominowany w przewodniku Gault&Millau w kategorii szef kuchni tradycyjnej i myśliwskiej.

Warsztaty kulinarne

Łukasz Pielak szef restauracji Platter by Okrasa Hotel Inter Continental Warszawa.

kacperadminAktualności