Aktualności

Nasze najnowsze wydarzenia

Gęsina na Świętego Marcina

Zapraszamy 11 i 12 listopada na autorskie menu z gęsiną w roli głównej!
Stworzone specjalnie na tę okazje oraz przygotowywane przez szefa kuchni Platter by Karol Okrasa – Łukasza Pielaka.
Cena: 150zł/os
Przyjmujemy rezerwacje na godzinę 14.00 oraz 17.00
Zapraszamy serdecznie na niezwykłą ucztę dla podniebienia!

Goût de France / Good France

Już po raz trzeci wydarzenie „Goût de France / Good France” zgromadzi nas w pierwszym dniu wiosny, a więc 21 marca 2017 roku, wokół szefów kuchni na pięciu kontynentach: razem obchodzić będziemy święto francuskiej gastronomii. W każdej restauracji, która weźmie udział w tym projekcie, specjalnie przygotowana kolacja będzie hołdem dla wyśmienitej francuskiej sztuki kulinarnej, dla jej odkrywczego charakteru i dla wartości, których jest przekazicielem: chodzi o idee dzielenia się, wspólnie przeżywanej przyjemności, uznania dla dobrej żywności.
W Polsce w pierwszej edycji wydarzenia w 2015 roku wzięło udział 37 restauracji, w 2016 było ich już 93. W 2017 roku będzie ich co najmniej setka. W tajemnicy możemy wam zdradzić że właśnie w tym roku znajdziemy się w tej setce. Jeśli uważnie będziecie śledzić nasz profil na Facebooka to będzie możliwość wygrania u nas właśnie w ten wyjątkowy dzień kolacji dla Pary o wartości 360 zł.

kacperadminAktualności